Eveniment

Trei bărbaţi, prinşi în flagrant, în Bucureşti, în timp ce transportau ţigări de contrabandă

Trei bărbaţi, prinşi în flagrant, în Bucureşti, în...

Autor: Andreea Traicu

10.12.2016, 15:26 110

"În urma investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 1, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au preocupări de natură ilicită, pe linia săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigarete. Astfel, s-a procedat la supravegherea bănuiţilor, aceştia fiind prinşi în flagrant, în timp ce deţineau şi transportau cantitatea de 1.500.000 (75.000 de pachete) de ţigarete fără a avea aplicat timbru fiscal. Bărbaţii au încercat să se sustragă prinderii, astfel încât au fost blocaţi cu autospecialele din dotare de către poliţişti, doi dintre aceştia fiind imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii", transmite Poliţia Capitalei.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Un al treilea este căutat, procurorii cerând arestarea lui în lipsă.

Prejudiciul creat prin comiterea infracţiunii este estimat la 900.000 de lei, până la acest moment fiind indisponibilizate trei autoturisme utilizate de către bănuiţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO