Eveniment

Trei morţi şi un rănit grav după impactul dintre o maşină şi un TIR, în judeţul Mureş

Trei morţi şi un rănit grav după impactul dintre o...

Autor: Dragos Suciu

10.02.2018, 07:14 1702

Trei bărbaţi au murit, iar altul este grav rănit, fiind transportat la spital, sâmbătă dimineaţa, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens  şi s-a ciocnit de un TIR, în judeţul Mureş, la ieşire din Sighişoara către Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma accidentului de sâmbătă dimineaţa în care au fost implicate o maşină şi un TIR, trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au murit, iar altul este grav rănit.

”Accidentul s-a produs la ieşire din Sighişoara către Braşov, între localităţile Vânători şi Mureni. Circulaţia a fost blocată pe un sens. Persoana rănită era încarcerată şi s-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină”, potrivit lui Virag.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului a ajuns pe contrasens, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, şi a intrat în TIR-ul care venea din sens opus.

”Cei trei decedaţi şi persoana rănită se aflau în autoturism”, potrivit IPJ Mureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO