Eveniment

Trei răniţi după impactul dintre un TIR şi un autoturism; elicopterul SMURD, solicitat să intervină

Trei răniţi după impactul dintre un TIR şi un...

Autor: Ana Maria Constantinescu

28.04.2017, 20:14 2661

Reprezentanţii Poliţiei Dolj au declarat că accidentul în care trei persoane au fost rănite grav s-ar fi produs din cauza şoferului unui autoturism, care nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un TIR.

„Şoferul unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, la intersecţia DJ 752 cu DN 6, în localitatea Coşoveni, a pătruns pe drumul principal fără să se asigure şi a fost lovit de un TIR. Şoferul autoturismului şi doi pasageri, un bărbat şi o femeie au fost răniţi”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Una dintre persoanele aflate în autoturism a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu un elicopter SMURD.

„S-a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj. Cele trei persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de un elicopter SMURD”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Pe DN 6, în zona producerii accidentului, traficul se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO