Eveniment

Trei tineri au murit, iar un altul se află în comă, în urma unui accident rutier în Caraş-Severin

Trei tineri au murit, iar un altul se află în comă,...

Autor: Adriana Mit

23.02.2017, 09:12 1596

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, accidentul rutier s-a produs joi dimineaţa, pe DN6, pe varianta ocolitoare a Caransebeşului.

În autoturismul implicat în accident, care circula în direcţia Jupa – Buchin, se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani.

Din cauza vitezei prea mari, şoferul autoturismului, de 26 de ani, a pierdut controlul volanului la intrarea într-un sens giratoriu, iar maşina s-a izbit de un stâlp de electricitate, a intrat în şanţ, iar apoi s-a rostogolit pe şosea.

În urma accidentului, şoferul şi un pasager au murit pe loc, al treilea tânăr a decedat în drum spre spital, iar al patrulea se află în comă, fiind transportat la Spitalul Municipal Caransebeş în stare foarte gravă.

“Noi am intervenit cu o autospecială de descarcerare victime şi am ajutat la curăţarea carosabilului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO