Eveniment

UiPath: Acum noi ne uităm să achiziţionăm companii. Ca să cumperi o firmă, trebuie să vorbeşti cu 100

UiPath: Acum noi ne uităm să achiziţionăm companii....

Autor: Claudia Medrega

24.05.2018, 00:07 1925

UiPath, prima companie de IT fondată în România care a fost evaluată la mai mult de 1 mld. dolari („unicorn“), construieşte o echipă de M&A (fuziuni şi achiziţii - n.red.) dedicată preluării altor firme, în condiţiile în care a început plafonarea creşterii organice, a declarat Daniel Dines (al doilea din dreapta), CEO al companiei, la deschiderea celei de-a patra ediţii a EY Entrepreneur Of The Year. 

„Am ajuns la o limită a creşterii organice. Ne uităm să achiziţionăm companii. Ca să cumperi o companie este nevoie de un efort mare, trebuie să vorbeşti cu 100 de companii. Noi construim acum o echipă de M&A“, a explicat Dines. În ceea ce priveşte evoluţia afacerilor, şeful UiPath spune că obiectivul este să ajungă în acest an la venituri de 200 mil. dolari şi anul viitor la 600 mil. dolari, iar „piaţa susţine acest revenue“. UiPath este deja lider de piaţă în Asia, iar în Statele Unite mai există doar o altă firmă în top, ca şi în Europa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO