Eveniment

Ultimatum pentru Dică de la Gigi Becali: Dacă nu câştigă campionatul, pleacă

Ultimatum pentru Dică de la Gigi Becali: Dacă nu...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

08.03.2018, 21:13 82

Finanţatorul grupării FCSB, George Becali, a declarat, joi, că antrenorul Nicolae Dică nu va fi înlocuit până la finalul campionatului, dar a precizat că tehnicianul va fi demis în cazul în care echipa nu va câştiga campionatul.

"Dacă cineva vrea să pună la pariuri, să îşi pună toată averea că Dică rămâne la FCSB dacă ia titlul. Dar dacă nu cucereşte campionatul, pleacă. Până nu se termină sezonul ăsta, Dică nu va fi schimbat! Să fie clar asta! Dică e vinovat şi dacă pierdem titlul din cauza arbitrilor. El are vina lui, pentru că nu are suficiente puncte avans. Când eşti la Steaua, trebuie să prevezi asta, să nu te condiţioneze greşelile de arbitraj", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB începe play-off-ul de pe poziţia a doua, cu 28 de puncte, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică o pregăteşte pe FCSB de vara trecută, iar de-a lungul carierei a mai antrenat SCM Piteşti, în liga a treia, echipă devenită între timp FC Argeş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO