Eveniment

Ultimul rănit decedat, Liviu Zaharescu, era fotograf

Ultimul rănit decedat, Liviu Zaharescu, era fotograf

Autor: Elvira Gheorghita

09.11.2015, 20:20 1060

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul decedat luni seară este Liviu Zaharescu.

Liviu Zaharescu era originar din Braşov şi absolvise Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Lucra, din 2010, ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let's Rock România.

Potrivit surselor citate, tânărul a fost internat la Spitalul de Arşi în 30 octombrie, în stare critică, având arsuri pe o mare suprafaţă din corp şi pe căile respiratorii.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În zece zile de la tragedie au decedat alte 20 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 47.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă patru au decedat. Ultima care a decedat, luni, la o clinică din Israel, este jurnalista şi fotografa Teodora Maftei, care fusese transferată săptămâna trecută, la o clinică din Israel.

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache a murit duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum. Alţi doi răniţi au decedat sâmbătă, după ce au ajuns în Olanda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO