Eveniment

Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident provocat de un tânăr de 16 ani, lângă Timişoara

Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident...

Autor: Mediafax

26.08.2017, 16:48 173

Accidentul rutier s-a produs, sâmbătă, pe DN59, în apropiere de Timişoara. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a fost produs de un tânăr de 16 ani, aflat la volanul unui autoturism.

„Un bărbat de 16 ani a condus un autoturism pe DN 59, din direcţia Şag în direcţia Timişoara, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat care circula regulamentar din direcţia opusă”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta în maşina condusă de tânărul de 16 ani, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a murit pe loc, iar alte cinci persoane aflate în celălalt autoturism au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, se pare că maşina condusă de tânărul de 16 ani a fost furată, vineri noapte, din localitatea timişeană Beregsău Mare.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere”, a mai precizat Ionuţ Sârbu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO