Eveniment

Un nou şef la direcţia antifraudă din cadrul ANAF cu Facultatea de drept la Craiova

Un nou şef la direcţia antifraudă din cadrul ANAF cu...

Autor: Mediafax

13.06.2017, 00:00 344
Raluca Maria Ţîncu a fost numită în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală - DGAF - din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în urma deciziei premierului Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat transmis luni.

Decizia prim-ministrului a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 0429 din 9 iunie 2017.

Raluca Maria Ţîncu a avut atribuţii de coordonare a activităţilor de soluţionare a contestaţiilor, din funcţia de director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Soluţionare a Contestaţiilor, a coordonat activitatea de inspecţie fiscală la nivel naţional între anii 1999 şi 2010, din poziţia de consilier superior din cadrul Direcţiei Generale coordonare inspecţie fiscală. Raluca Maria Ţîncu este licenţiată în Drept, absolvind Facultatea de drept la Universitatea din Craiova. De asemenea, deţine o diplomă de licenţă în domeniul finanţe-bănci emisă de Universitatea Spiru Haret. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO