Eveniment

Un român care a văzut 88 de ţări: "Pe Otopeni zici că ai ajuns în Africa"

Un român care a văzut 88 de ţări: "Pe Otopeni zici că ai ajuns în Africa"

Autor: Mirabela Tiron

30.08.2012, 11:56 10523

Cezar Răzvan Dumitru, un român care a călătorit în 88 de ţări din lume, spune că doar în Kathmandu (Nepal), în 2003, i s-a mai întâmplat să fie acostat de taximetrişti, însă de curând a ajuns iar în acel aeroport, şi nu s-a mai confruntat cu acea situaţie, dat fiind că erau prezenţi soldaţi la tot pasul.

"De când zbor, din 1995, este această problemă la Otopeni. Este clar vorba de nişte şpăgi, dar nu ştiu până la ce nivel. Aeroportul arată bine până în zona în care îţi ridici bagaje, dar cum ieşi din uşile culisante, mai ales noaptea, zici că ai ajuns în Africa. Dacă pari descumpănit, este clar că atragi atenţia taximetriştilor piraţi. Zona de aşteptare de la sosiri internaţionale este luminată de nişte neoane ca cele pe care le-am văzut în Cairo în 2000 sau Delhi în 2003. Între timp, aceste aeroporturi s-au modernizat, dar al nostru nu", spune Cezar Răzvan Dumitru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO