Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un Tax Specialist în energie

3 oct 2017 Autor: Adelina Mihai

ZF continuă seria de articole de la rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit de o companie din domeniul energiei pentru un angajat care ocupă funcţia de economist.

Un angajat care ocupă poziţia de Tax Specialist (economist) într-o companie din industria energetică şi care are studii superioare în domeniul economic primeşte un salariu mediu net de 6.500 de lei pe lună, potrivit datelor furnizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest.

„Candidatul trebuie să aibă experienţă în domeniul fiscal de cel puţin cinci ani şi în relaţia cu autorităţile fiscale, precum şi în furnizarea de informaţii către autorităţi. De asemenea, angajatorul cere experienţă în aplicarea regulilor de preţuri de transfer conform legislaţiei naţionale şi internaţionale”, se arată în profilul candidatului căutat de compania care a apelat la consultanţii Humangest pentru a face recrutarea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Un salariu pe zi
, Tax Specialist
, energie
, angajare
, angajari
, forta de munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide