Eveniment

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un Tax Specialist în energie

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un Tax...

Autor: Adelina Mihai

03.10.2017, 00:06 2236

ZF continuă seria de articole de la rubrica „Un salariu pe zi în România“, secţiunea nouă care aduce în atenţie nivelurile salariale oferite de companiile private care fac angajări pe plan local. Astăzi, ZF prezintă nivelul salarial oferit de o companie din domeniul energiei pentru un angajat care ocupă funcţia de economist.

Un angajat care ocupă poziţia de Tax Specialist (economist) într-o companie din industria energetică şi care are studii superioare în domeniul economic primeşte un salariu mediu net de 6.500 de lei pe lună, potrivit datelor furnizate de firma de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Humangest.

„Candidatul trebuie să aibă experienţă în domeniul fiscal de cel puţin cinci ani şi în relaţia cu autorităţile fiscale, precum şi în furnizarea de informaţii către autorităţi. De asemenea, angajatorul cere experienţă în aplicarea regulilor de preţuri de transfer conform legislaţiei naţionale şi internaţionale”, se arată în profilul candidatului căutat de compania care a apelat la consultanţii Humangest pentru a face recrutarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO