Eveniment

Un tramvai al liniei 25 a luat foc în Capitală/ Patru călători, transportaţi la spital/ Circulaţia tramvaielor 1, 11, 8, 25, 35, în zona AFI Cotroceni, a fost reluată

Un tramvai al liniei 25 a luat foc în Capitală/ Patru...

Autor: Departamentul Social

23.08.2017, 08:50 2904

Un tramvai al liniei 25 a luat foc, miercuri dimineaţă, în Bucureşti, traficul în zonă fiind deviat, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat că un tramvai al liniei 25 a luat foc pe bulevardul Timişoara din Capitală, în apropierea unui mall, între Vasile Milea şi Răzoare.

La momentul transmiterii ştirii, traficul auto este deviat pe sensul către Răzoare, iar tramvaiele sunt blocate pe ambele sensuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, arderea s-a produs la partea de contactori, sub garnitura de tramvai, iar în momentul sosirii echipajelor de pompieri, nu erau călători surprinşi în tramvai.

Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare, posibil entorse, şi au fost transportate la spital. Astfel, două persoane au ajuns la Spitalul Universitar şi două la Spitalul Elias.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost lichidat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO