Eveniment

Unde se aflau Tăriceanu şi Dragnea în timpul paradei de 1 Decembrie

Unde se aflau Tăriceanu şi Dragnea în timpul paradei...

Autor: Adrian Ilie, Mediafax

01.12.2017, 11:49 2386

Preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, nu asistă la parada militară, Tăriceanu aflându-se în sediul ALDE din vecinătatea imediată a Arcului de Triumf, în timp ce Liviu Dragnea nu a fost văzut în zona în care are loc defilarea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a fost zărit în zona Arcului de Triumf, unde se desfăşoară parada de 1 Decembrie, iar Călin Popescu-Tăriceanu nu a luat loc la tribuna oficială.

Iniţial, potrivit unor informaţii neoficiale, preşedintele Liviu Dragnea, însoţit de ceilalţi lideri ai PSD, urma să meargă pe jos de la sediul central al partidului, aflat pe bulevardul Kiseleff, până la sediul ALDE, aflat în apropierea Arcului de Triumf, unde urmau să se întâlnească cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu şi să asiste la paradă din faţa sediului.

Însă Liviu Dragnea nu a mai venit la sediul ALDE, iar Călin Popescu-Tăriceanu nu a ieşit din clădire.

Preşedinţii Camerelor au fost invitaţi să participe la paradă de către preşedintele Iohannis, însă au decis să nu dea curs invitaţiei făcute de şeful statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO