Eveniment

Unul din locotenentii lui Trump: Cine are bani acum e rege! Voi vorbi cu seful meu despre oportunitatile din Romania

Unul din locotenentii lui Trump: Cine are bani acum e rege! Voi vorbi cu seful meu despre oportunitatile din Romania

Bernd Lembcke, vicepresedinte executiv al Trump Organization

24.09.2009, 19:15 223

Bernd Lembcke, vicepresedinte executiv al Trump Organization,principala companie detinuta de miliardarul Donald Trump, iisfatuieste pe oamenii de afaceri care detin investitii in hotelurisa reduca preturile sau sa ofere cazare gratuita clientilor, pentrua-si sustine afacerile.

Lembcke a spus in timpul unei intalniri cu hotelierii clujeni cava discuta cu patronul sau despre oportunitatile din Romania.Companiile lui Trump cauta middle si top manageri romani pentruproprietatiile magnatului din Statele Unite.

20 de romani au fost recrutati de Trump in2009

"Intentionam sa gasim oameni cu potential si cu abilitati deadaptare care sa lucreze pentru afacerile Trump. Cautam personal pesegmentul food, front desk, sunt de asemenea romani care au ajunsassistant manageri in cadrul companiei dupa mai multi ani demunca", a spus Pepe Petrina, presedinte al Magna Consulting,organizator al intalnirii de la Cluj si directorul ClubuluiMar-a-Lago din Florida, una dintre proprietatile lui Donald Trump.In acest an au fost recrutati 20 de romani care lucreaza in TrumpOrganization. "Reducerea preturilor de cazare sau oferirea unorpachete de cazari gratuite vor incuraja vanzarile pe o perioada mailunga de timp. Accesul gratuit al clientilor la terenurile de sportnu necesita cheltuieli mari pentru propietarii hotelurilor, iar caalternativa pentru concedieri, reduceti programul de lucru alangajatilor, aceasta masura fiind aplicata de noi la Florida, incadrul clubului exclusivist al domnului Donald Trump", a declaratBernd Lembcke, vicepresedinte executiv al Trump Organization, incadrul unui seminar organizat la Cluj-Napoca despre situatia dinindustria hoteliera romaneasca.

Reprezentantul Trump Organization spune ca cresterea economicase va realiza abia incepand din anul 2011, iar anul viitor va fi unan de stagnare economica pentru economia intregii lumi.

"Cine are bani in momentul de fata este rege. Acum este perioadaprielnica pentru dezvoltarea unei investitii. Voi discuta cu sefulmeu, Donald Trump, despre posibilitatile de investitii care existain Romania", a afirmat Lembcke. El este vicepresedinte executiv alorganizatiei magnatului Donald Trump din 2002. Inainte de a lucrapentru Trump, Lembcke a lucrat pentru mari hoteluri din Germania,Scotia si Marea Britanie. Trump Organization este cel mai marejucator de pe piata operatorilor hotelieri. Omul de afaceri DonaldTrump, proprietarul Trump Organization, a estimat afacerile sale lacirca 5 mld. dolari, excluzand valoarea brandului, miliardarulamerican fiind cel care a construit cel mai luxos cazinou-hotel dinlume, Trump Taj Mahal.

In Romania nu a derulat pana in prezent nicio investitie, cutoate ca au aparut informatii despre o presupusa colaborare cu omulde afaceri Gigi Becali pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar deun miliard de euro. In ceea ce priveste implicarea institutilorstatului in problema hotelierilor romani, Bernd Lembcke spune ca oscadere temporara a taxelor ar fi o masura benefica pentru toatalumea.

"Tinand cont de situatia economica, consider un lucru beneficdaca Guvernul ar interveni si ar scadea putin din taxele hotelierepentru o perioada scurta de timp, astfel ar putea fi stimulat siturismul. Cand situatia economica se va stabiliza, taxele ar puteafi completate la loc", a spus Bernd Lembcke.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO