Eveniment

UPDATE ISU Bucureşti-Ilfov: Populaţia să rămână în locuinţe şi să închidă geamurile

UPDATE ISU Bucureşti-Ilfov: Populaţia să rămână în...

Autor: Firuta Flutur

27.06.2017, 20:56 209

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov le recomandă locuitorilor din apropierea incendiului izbucnit la două depozite din localitatea ilfoveană Baloteşti să rămână în locuinţe şi să închidă geamurile, să evite deplasarea în zona incendiului şi, dacă e cazul, să părăsească zona de manifestare a flăcărilor şi sa identifice locuri sigure, aerisite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, într-o intervenţie telefonică, că o persoană care se afla într-una dintre imobile a fost evacuată şi că locuinţele cele mai apropiate se află la aproximativ 400-500 de metri, însă propagarea flăcărilor se face pe verticală.

"Una dintre hale este distrusă în totalitate, are pereţii dărâmaţi şi plafonul prăbuşit, şi se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune din interior", a precizat Daniel Vasile.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la două hale unde se produceau mase plastice şi mobilă, aflate în nordul Capitalei. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 de metri pătraţi.

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului acţionează16 autospeciale de stingere. Pompierii acţionează la o distanţă de 50-70 de metri.

Raed Arafat a declarat, marţi seara, că flăcările au cuprins un depozit de mobilă şi un depozit de PET-uri, pe o suprafaţă care depăşeşte 3.000 de metri şi că, până la ora transmiterii ştirii, nu există victime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO