Eveniment

Viaţă urbană. Piaţa Romană din Capitală a pierdut şase chiriaşi în ultimul an

Viaţă urbană. Piaţa Romană din Capitală a pierdut...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.03.2017, 00:07 844

Piaţa Romană a rămas din ce în ce mai pustie după ce mai multe magazine au fost închise în ultimele luni. Şase spaţii stau goa­le în zona cunoscută sub denumirea „La Coloane“ şi în apro­piere, iar afişele de pe geamuri anunţă că proprietarii vor fie să le vândă, fie să le închirieze. Interesul se lasă însă aşteptat, vitri­nele devenind acum suport pentru graffiti.

În unul dintre spaţii, a funcţionat un magazin al retailerului ita­lian de modă Calzedonia, într-o suprafaţă de 217 de metri pă­traţi la parter, dintre care 95 mp la parter şi 122 mp la subsol. Calze­donia plătea 11.000 de euro pe lună acolo, iar după închi­de­rea locaţiei s-a mutat alături, perete în perete cu acest spaţiu. Unitatea rămasă acum goală aparţine, potrivit surselor ZF, companiei imobiliare Romarta, care vrea s-o vândă pentru 1,5 milioane de euro. Romarta este deţinută majoritar de fon­dul de investiţii Broadhurst, condus în România de Siminel Andrei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO