Viaţă urbană. Piaţa Romană din Capitală a pierdut şase chiriaşi în ultimul an

21 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Piaţa Romană a rămas din ce în ce mai pustie după ce mai multe magazine au fost închise în ultimele luni. Şase spaţii stau goa­le în zona cunoscută sub denumirea „La Coloane“ şi în apro­piere, iar afişele de pe geamuri anunţă că proprietarii vor fie să le vândă, fie să le închirieze. Interesul se lasă însă aşteptat, vitri­nele devenind acum suport pentru graffiti.

În unul dintre spaţii, a funcţionat un magazin al retailerului ita­lian de modă Calzedonia, într-o suprafaţă de 217 de metri pă­traţi la parter, dintre care 95 mp la parter şi 122 mp la subsol. Calze­donia plătea 11.000 de euro pe lună acolo, iar după închi­de­rea locaţiei s-a mutat alături, perete în perete cu acest spaţiu. Unitatea rămasă acum goală aparţine, potrivit surselor ZF, companiei imobiliare Romarta, care vrea s-o vândă pentru 1,5 milioane de euro. Romarta este deţinută majoritar de fon­dul de investiţii Broadhurst, condus în România de Siminel Andrei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Piaţa Romană
, chiriasi
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide