Eveniment

Victor Ciorbea: Datoriile la ANAF, din perioada în care eram asociat la o firmă de avocatură

Victor Ciorbea: Datoriile la ANAF, din perioada în care...

Autor: Monica Moanea

17.05.2016, 12:10 429

Pe lista cu persoanele fizice datornice la ANAF, figurează şi Avocatul Poporului Victor Ciorbea care împreună cu soţia au o datorie fiscală de peste 350.000 de lei.

Cu privire la datoriile sale, Victor Ciorbea a făcut precizarea că datoriile respective sunt din perioada în care a avut "calitatea de asociat la "Societatea Civilă Profesională de Avocaţi Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima", până la numirea în funcţia de Avocat al Poporului.

"Precizez că în ultimii 10 ani am plătit către bugetul de stat, 1.600.000 de lei, reprezentând taxi şi impozite, pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 de lei, rate bancare", se mai spune în comunicat.

Victor Ciorbea susţine că atât el, cât şi soţia sa fac "eforturi deosebite pentru achitarea restului de plată rămas către bugetul de stat, precum şi a celorlalte datorii", îndeplinindu-şi astfel, "cu totală responsabilitate şi bună credinţă obligaţiile către cetăţeni".

Pe lista datornicilor la ANAF se află şi Regele Mihai I al României, care figurează cu o restanţă 4.107.135 lei dar şi mai mulţi politicieni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO