Eveniment

Cum va fi vremea în aceast weekend. Ce veşti ne aduc meteorologii

Cum va fi vremea în aceast weekend. Ce veşti ne aduc...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

23.09.2017, 09:00 113

Potrivit meteorologului, vremea răcoroasă, care a debutat încă de la mijlocul aceste săptămâni, se va menţine la fel de rece şi în zilele de sâmbătă şi de duminică.

„Este deja mai rece. Putem vorbi, deja, despre o răcire a vremii despre care noi am vorbit încă de joi, în mesajul de informare pe care l-am emis. Pe parcursul zilei de joi, temperaturile maxime înregistrate în zona Banatului, Crişanei, au fost cu 10, 11 grade mai coborâte decât ar fi normal pentru această perioadă. Deci vremea s-a răcit încă de atunci. Răcirea vremii a continuat vineri, când s-a resimţit şi în regiunile sudice şi sud-estice. (...) În weekend, va fi o vreme rece. Sâmbătă vor fi temperaturi între 12 şi 23 de grade, iar duminică între 13 şi 23-24 de grade. Deci, valori termice comparabile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Băncilă.

Sursa citată a mai precizat că cel mai rece va fi în zonele depresionare ale Transilvaniei, unde termometrul va înregistra maximum 14 sau 15 grade.

De asemenea, în Maramureş vor fi temperaturi de 11-12 grade, iar în Bucureşti, de 20-21 de grade sâmbătă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO