Eveniment

Vremea se va menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru Vineri şi Sâmbătă

Vremea se va menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO...
20.04.2017, 17:28 4474

UPDATE La ora transmiterii acestei ştiri în Bucureşti era lapoviţă şi ninsoare.

Vremea se va menţine deosebit de rece. Ziua, vor mai fi înnorări şi precipitaţii, în diminuare din punct de vedere cantitativ, local în centrul, estul şi sud-estul ţării şi izolat în celelalte regiuni, informează ANM.

Vineri

ÎN ŢARĂ

Noaptea, astfel de manifestări vor fi, pe arii restrânse, în nord-vest, nord şi centru; în primele ore şi în extremitatea de răsărit, iar în restul teritoriului, cerul va deveni variabil. Precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare în Moldova şi la munte; mixte în Transilvania; predominant ploi în Bărăgan şi în Dobrogea şi doar ploi în celelalte zone. Vântul va sufla în general moderat, iar în est, sud-est şi la munte va avea intensificări, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 12 grade, iar cele minime între -6 şi 2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -8...-10 grade. Local, se va produce brumă şi izolat îngheţ la sol.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii aprilie; temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă de 0 grade în centrul oraşului şi -3...-2 grade la periferie. Cerul va avea înnorări ziua, când temporar va ploua, iar noaptea se va degaja treptat şi se va produce brumă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO