Eveniment

Zamfirescu Racoţi & Partners a promovat doi avocaţi în rândul seniorilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.03.2016, 12:43 652

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) i-a promovat pe avocaţii Violeta Saranciuc şi Alexandru Iorgulescu în rândul avocaţilor seniori, în cadrul departamentului Litigii. ZRP spune că promovările interne vor continua pe parcursul anului, ca urmare a unui proces de evaluare continuă.

Violeta Saranciuc este specializată în arbitraj internaţional şi intern şi litigii, având experienţă în dispute arbitrale complexe, administrate de instituţii arbitrale interne şi internaţionale. Alexandru Iorgulescu s-a specializat în drept financiar-bancar, drept cambial şi insolvenţă.

“Violeta şi Alexandru au debutat în cadrul firmei în urmă cu şapte ani, pe vremea când erau studenţi în anul 3 în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea Bucureşti. Pe parcursul evoluţiei lor profesionale, au dat dovadă de (…) pasiune pentru profesie (…)”, se arată în comunicatul transmis de societate.

Zamfirescu Racoţi & Partners este o societate de avocatură care oferă servicii de asistenţă juridică în sfera litigiilor şi a arbitrajului, dar şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale. Are o echipă de 50 de avocaţi, dintre care şase sunt asociaţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO