Eveniment

ZF îi mulţumeşte Ralucăi Badea pentru cei 12 ani dedicaţi ziarului

08.08.2010, 23:40 99

Probabil că în vara lui 1998 când a venit la proiectul ZiarulFinanciar să-şi încerce norocul în jurnalism, tocmai ieşită de pebăncile Facultăţii de Limbi Străine, Raluca Badea nu cred că segândea prea mult că următorii 12 ani şi-i va petrece la acest ziar,va creşte cu el, va cunoaşte bucuriile şi dezamăgirile vieţii deziarist şi va fi atât de fidelă unui brand.

Pentru Raluca, Ziarul Financiar a fost viaţa ei de zi cu zi, amuncit din plăcere aici, atât în vremurile grele, cât şi în celebune, a apărat şi a respectat acest ziar cum puţini pot pretindeacest lucru. Într-o lume a presei în care dacă nu eşti înprim-plan, dacă nu te vezi pe sticlă este ca şi cum nu ai lucra laun ziar, ea a preferat să rămână discretă, în spatele unuicalculator şi să contribuie altruist la creşterea brandului ZiarulFinanciar.

Ea este una dintre cele 6 persoane care mai sunt din prima echipă aziarului. Nu ştiu care a fost primul articol care l-a scris la ZF,probabil ceva cu guvernul Radu Vasile, dar ştiu că un deceniuîntreg a avut grijă ca articolele noastre din rubrica de engleză,adică traducerea lor din română, să fie corecte şi să aibăexprimări de business în engleza la zi. Şi au fost mii de articole.Dar ceea ce a consacrat-o la ZF a fost partea de life-style,capitolul unde ZF excelează în presa românească datorită ei şi aechipei pe care a creat-o de-a lungul acestor ani. Suplimentul Dupăafaceri, toate revistele de ceasuri, toate suplimentele delife-style, atât de la ZF, cât şi de la BUSINESS Magazin, iar acumDupă Afaceri Premium au fost făcute de ea. A deschis un drum prinrubrica Despre lume şi viaţă, o cronică din După Afaceri scrisă înstilul marilor ziare occientale, aşteptată săptămânal de cititoriiZF.

Nu ştiu ce îi place să facă mai mult, dar ştiu sigur că are cea maimare bucurie umană şi profesională când face ceva. Şi se luptă canimeni altul să iasă un proiect, chiar dacă poate întâmpină semnede întrebare sau reticenţe. Dupa 12 ani la ZF, Raluca a decis săurmeze o altă carieră profesională, în altă parte. Pentru tot ce afăcut aici, pentru contribuţia pe care a adus-o la dezvoltareaacestui ziar, a acestui brand, Ziarul Financiar îi mulţumeştepublic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO