ZF Live: Aleksandra Wodzislawska, CEO, şi Dorin-Claudiu Sterie, country manager la AFORTI Exchange: După 6 luni de activitate avem 10 mil. euro cifră de afaceri, iar până la finalul anului estimăm că afacerea va ajunge la 20 mil. euro

vineri, 00:05 Autor: Alexandra Cepăreanu

Aleksandra Wodislawska, CEO al fintech-ului Aforti Exchange: Oamenii sunt deschişi şi înţeleg repede ce avantaje aduce acest business şi, în plus, competiţia nu este la fel de mare cum este în Polonia şi Dorin-Claudiu Sterie, country manager la AFORTI Exchange: Două luni ne-am ocupat de implementările necesare şi am construit echipa de dealeri valutari, iar în decembrie 2017 am dat drumul la business

Comparativ cu piaţa din Polonia, România are un potenţial mult mai mare de creştere şi de dezvoltare în ceea ce priveşte businessurile finan­ciare, spune Aleksandra Wodzislawska, CEO al fintech-ului Aforti Exchange, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Astfel, în primele şase luni de la lansarea serviciilor de schimb valutar online pe piaţa din România, Aforti Exchange a înregistrat o cifră de afaceri de 10 milioane de euro şi peste 500 de clienţi.

Comparativ, pe piaţa din Polonia, Aforti a înregistrat o cifră de afaceri de 3 milioane de euro după 32 de luni de la începerea operaţiunilor, care a avut loc în 2011.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Aleksandra Wodislawska
, Dorin-Claudiu Sterie
, country manager
, AFORTI Exchange
, businessuri financiare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide