Eveniment

ZF pe iPhone

ZF pe iPhone
04.06.2009, 00:00 93

MediaPro Interactiv a devenit oficial dezvoltator de aplicatii pentru iPhone, lansand pe 1 iunie prima aplicatie de iPhone pentru Ziarul Financiar. Acesta a fost pe primul loc in categoria News de pe iTunes. Aplicatia numita Ziarul Financiar este accesibila la nivel mondial prin intermediul magazinului online iTunes sau prin App Store-ul de pe telefon sau iPod. Serviciul preia, in timp real, headline-urile din urmatoarele categorii ale ZF: ZF 24, ZF Burse, ZF Business International, ZF Eveniment, ZF Opinii si ZF Profesii. Folosind acest serviciu, posesorii de iPhone si iPod Touch pot pastra permanent contactul cu cele mai importante informatii de business.
Utilizatorii pot citi stirile in varianta scurta din categoriile de mai sus accesand stirea dorita prin trei touch-uri. Dupa alegerea unui titlu, userul va putea citi rezumatul stirii, iar ulterior va putea accesa si linkul catre intreaga stire din pagina oficiala a site-ului www.zf.ro. Ziarul Financiar este primul dintr-o serie de aplicatii speciale pentru iPhone care va cuprinde noi servicii utile in zona de business, precum si jocuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO