OTP Asset Management

OTP Asset Management România SAI SA este parte a unuia din cele mai mari grupuri financiare din Estul Europei, ce oferă servicii de investiţii în diferite ţări din regiune. Actionarii companiei sunt OTP Fund Management Ungaria (90,1%) si OTP Bank Romania (9,9%).

Incepand cu aprilie 2008, OTP Asset Management Romania a intrat pe piata fondurilor de investitii cu primele sale produse investitionale destinate atat segmentului retail cat si companiilor. OTP Asset Management România SAI SA se plaseaza ca un jucator activ si inovativ pe piata locala, lansand in acest sens in iunie 2008, primul fond inchis de investitii cu capital garantat din Romania, OTP GarantisRO.

Echipa OTP Asset Management Romania ofera solutii variate de investitii avand ca baza de analiza rapoartele de companie si de sectoare oferite de partenerii nostri, expertiza regionala prin societatea de investitii din Ungaria, OTP Fund Management, cat si diversitatea de produse disponibile pentru preferinte investitionale cat mai diferite.

Societatea administrează in prezent în România trei fonduri deschise de investiţii: OTP AvantisRO, OTP BalansisRO, OTP ComodisRO şi un fond închis de investiţii cu capital garantat OTP GarantisRO. De asemenea, societatea ofera conturi individuale de investitii, solutii personalizate construite pentru fiecare client, in functie de profilul de risc, de randamentul asteptat si de perioada de investitie a fiecarui investitor.

 

Adresa

Bd. Dacia 83, sector 2, Bucuresti

 

Telefon

031 308 55 50

 

Fax

031 308 55 55

 

Adrese de email

office@otpfonduri.ro

 

Persoane cu functii de conducere


Catalin Jianu Dan Iancu - Presedinte Directorat

Daniela Stefu, Dan Marius Popovici - Membrii Directorat

 

Site web

www.otpfonduri.ro

zf.ro
Închide