Fonduri UE

480 de manageri ai dealerilor pentru companii precum Ford, Dacia şi BMW, chemaţi la training pe bani europeni

480 de manageri ai dealerilor Ford, Dacia şi BMW, chemaţi la training pe bani europeni

Autor: Adelina Mihai

14.03.2011, 12:26 94

Un număr de 480 de manageri ai dealerilor autode pe piaţa locală sunt aşteptaţi să participe la programede instruire finanţate din fondurieuropene, în cadrul unui proiect câştigat de firma detraining Exec-Edu, creată de şcoala de afaceriASEBUSS.

Proiectul, cu o valoare de aproape 700.000 deeuro, se va desfăşura în parteneriat cu AsociaţiaProducătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA),organizaţie care reuneşte cele mai mari firme din domeniul auto,precum Autoitalia, Dacia Group Renault, Mazda, Toyota, BMWsau Ford. O altă activitate din cadrul programului vizeazăinstruirea a 50 de top manageri ai dealerilor auto pentrudezvoltarea afacerilor.

Programele de training la care vor puteaparticipa managerii sunt în domenii precum management,leadership, finanţe, resurse umane, marketing,vânzări şi negociere. Cursurile din cadrul proiectului, care se vadesfăşura pe o perioadă de doi ani şi jumătate, se vor organiza înBucureşti, Bacău şi Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO