IMM

Urmează ZF/ Raiffeisen Branduri româneşti, Piatra-Neamţ, joi, 14 noiembrie. Drumul de la o idee la business. Pe ce mizează antreprenorii români în dezvoltarea brandului

Urmează ZF/ Raiffeisen Branduri româneşti,...

Autor: Georgiana Mihalache

13.11.2019, 00:07 386

Ziarul Financiar în parte­ne­riat cu Raiffeisen Bank România ajung mâine, 14 noiembrie, la Piatra-Neamţ, unde adună antre­pre­norii locali care au construit bran­duri pu­ternice să spu­nă po­veştile de busi­ness şi cum au ajuns la a face business şi as­tăzi, după câteva de­ce­nii de când au înfiinţat companiile.

Despre cum au dez­vol­tat bran­durile com­pa­niilor, cât con­tează in­vestiţia în bran­dul companiei şi cât de greu se men­ţine încre­de­rea con­sumatorilor, o să vor­bească cei mai puter­nici antre­pre­nori din Neamţ, care controlează busi­nessuri de sute de milioane de lei.

Printre speakerii care vor participa la eveniment se numără Maria Tătaru, marketing ma­nager Autonom rent-a-car, Sorin Chiriac, ac­ţionar Caremil, o afa­ce­re în in­dustria tex­tilă, Florin Fodor, acţionar Fly Music, o reţea de opt ma­gazine de instru­men­te muzicale şi Ilie Echim, fonda­to­rul Farmacia Ardealul, un business de 11 farmacii din Piatra-Neamţ.

Judeţul Neamţ ocupă locul 25 în cla­sa­mentul celor mai mari judeţe după ci­fra de afaceri a com­pa­niilor în 2017, cu afa­ceri totale de 11 miliar­de de lei, potrivit lucrării „Capitalul privat româ­nesc“, rea­li­zată de ZF cu sprijinul PIAROM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO