Info

Atradius România anunţă numirea lui Cristian Tusan în poziţia de Country Manager

Advertorial

Atradius România anunţă numirea lui Cristian Tusan în...
26.06.2019, 08:00 1034

Atradius Credito y Caucion de Seguros y Reaseguros S.A., anunţă numirea lui Cristian Tusan în funcţia de Country Manager Atradius România, începând cu luna decembrie 2018.

Cristian Tusan face parte din echipa Atradius încă de la lansarea companiei pe piaţa românească, în anul 2017. Numirea vine ca urmare a dezvoltării şi creşterii activităţii Atradius în România şi reprezintă o recunoaştere a succesului de până acum şi a profesionalismului dovedit.

"Cristian are o experienţă de 9 ani în domeniul asigurărilor comerciale, demonstrând cunoaşterea profundă a pieţei româneşti   si un mod de gândire vizionar, care se potriveşte perfect planurilor noastre de dezvoltare în România", a declarat Franz Maier, director executiv al Atradius Southeast Europa.

"Atradius protejează companiile de efectele întârzierii incasarii sau  neplata  creantelor    comerciale , compania noastră fiind un partener  nu doar un simplu furnizor de servicii financiare.

Piata româneasca are un potenţial important pentru această industrie ,  suntem alături de clienţii noştri pentru a le asigura dezvoltarea si succesul în afaceri ”, a declarat Cristian Tusan, noul Country Manager al Atradius România.

În 2019, Atradius estimează creşterea veniturilor din asigurări cu peste 20 %, prin extinderea portofoliului ,urmareste consolidarea poziţiei de pe  piaţa românească, iar pe termen mediu de aliniere la nivelul detinut pe plan global .

 

Despre Atradius

Atradius este un furnizor global de servicii de asigurare a creditelor, de garantare şi de colectare, cu o prezenţă strategică în  54 de ţări. Produsele de asigurare a creditului comercial,  obligaţiuni şi colectare oferite de Atradius protejează companiile din întreaga lume împotriva riscurilor implicite legate de vânzarea de bunuri şi servicii prin credit comercial .

 Atradius este membru al Grupo Catalana Occidente (GCO.MC), unul dintre cei mai mari asiguratori din Spania şi unul din liderii asigurătorilor de credit comerciali globali.

Puteţi găsi mai multe informaţii online la adresa https://group.atradius.com/

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO