Info

Cât costă la munte şi la mare un mini sejur „muncitoresc” de 1 MAI

Cât costă la munte şi la mare un mini sejur...

Autor: Corina VÂRLAN

15.04.2014, 10:56 723

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI. Românii care au fost prea ocupaţi să îşi rezerve până acum vacanţa de 1 MAI sau care au aşteptat  tarife mai avantajoase pot apela la OFERTELE LAST MINUTE de 1 MAI pregătite de agenţiile de turism.

Fie că vor să sărbătorească 1 MAI "muncitoresc" pe malul Mării Negre, fie că vor să se relaxeze în staţiunile montane, turiştii trebuie să scoată din buzunar peste 100 de lei pentru a se caza două nopţi la un hotel de 2 stele şi peste 1.000 de lei pentru trei nopţi la 4 stele.

Unii dintre proprietarii unităţilor de cazare din ţară s-au pregătit, totodată, să îi întâmpine pe turişti de 1 MAI cu cine cu "mici, bere şi tradiţii muncitoreşti autentice" sau cu "cine tradiţionale cu foc de tabără", stropite cu "ţuică fiartă şi vin fiert dacă este frig sau cu bere rece dacă este cald".

OFERTE LAST MINUTE 1 MAI LITORAL

Cei care vor să ajungă pe litoral de 1 MAI vor scoate din buzunar între 195 de lei şi 1.097 de lei de persoană pentru a se caza trei nopţi într-o cameră dublă la un hotel de 4 stele din Mamaia - staţiune considerată polul distracţiei de la malul românesc al Mării Negre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO