Info

Cine vrea să câştige 10.000 de euro? Au mai rămas trei zile în care puteţi să vă înscrieţi în competiţia E.ON Energy Globe Award 2018. Ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs

Cine vrea să câştige 10.000 de euro? Au mai rămas...
13.06.2018, 09:30 755

Termenul de înscriere pentru competiţia E.ON Energy Globe Award 2018 a fost prelungit de pe 31 mai pe 15 iunie, astfel că persoanele care au proiecte şi idei din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului mai au la dispoziţie trei zile pentru a depune dosarele şi a intra în cursa pentru a câştiga 10.000 de euro.

Competiţia, organizată de gigantul german E.ON, se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice din România, inclusiv comune, municipalităţi, societăţi comerciale, instituţii ştiinţifice şi de cercetare, asociaţii profesionale, organizaţii neguvernamentale, şcoli sau universităţi.

Persoanele care vor să se înscrie pot depune proiectele sau iniţiativele pe www.energyglobe.ro. Acestea vor fi grupate în cinci categorii, şi anume Companii, Municipalităţi, Do it yourself, Tineret şi Idei. În primele patru categorii pot fi înscrise proiectele aflate orice etapă de realizare, în timp ce iar în cea de-a cincea se vor regăsi doar acele iniţiative sau idei încă neimplementate.

Juriul va fi independent, format din experţi în domeniu, care vor evalua proiectele şi ideile. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna septembrie la Bucureşti. Marele câştigător va câştiga 10.000 de euro şi se va califica la etapa internaţională a Energy Globe Award.

Energy Globe Award, una dintre cele mai importante competiţii la nivel internaţional din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înconjurător, este organizată în România de gigantul german E.ON începând din anul 2016. La prima ediţie, în competiţie au fost înscrise peste 150 de proiecte, în timp ce în 2017 au fost înscrise peste 160 de proiecte.

Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.000 km şi au circa 3,1 milioane de clienţi.

De la intrarea pe piaţa locală, E.ON a investit circa 1,5 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate, şi a anunţat anul acesta investiţii de peste 100 mil. euro. 

Articol cu conţinut publicitar. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO