Info

(P) Ansambul rezidenţial Gran Via Park, cea mai bună alegere din sectorul 6

(P) Ansambul rezidenţial Gran Via Park, cea mai bună...

Autor: Publicitate

28.04.2016, 17:00 2215

Poziţionare excepţională, apartamente spaţioase cu o compartimentare inteligentă şi eficientă, cel mai mare parc privat din Bucureşti, parcare subterană, o ofertă diversificată şi cele mai rezonabile preţuri. Tocmai v-am descris ansamblul rezidenţial Gran Via Park.

Proiectul Gran Via Park este situat la intersecţia a două bulevarde importante din Bucureşti, Bvd. Timişoara şi Bvd. Lujerului şi propune, în prima etapă, 289 de garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere.

„În prezent, structurile si compartimentarile interioare ale ambelor imobile sunt terminate şi s-au început lucrările la termosistem faţadă, tencuieli si Instalatii interioare” a declarat Antoanela Comşa, general manager al Gran Via în România.

Cum nici succesul nu poate fi obţinut peste noapte, nici un proiect rezidenţial de calitate nu poate fi construit în 24 de ore.

Proiectul Gran Via Park este unul ce va fi dezvoltat pe termen lung, fără compromisuri, cu mai multe faze de execuţie, ceea ce garantează o implicare atentă şi constantă a dezvoltatorului, pe toată durata proiectului. În prezent, structurile ambelor imobile sunt terminate şi s-au început lucrările la termosistem faţadă.

Aproximativ 30% din apartamente au fost achizionate de clienţi încă din prima fază de execuţie a proiectului.  

De Paşte, Gran Via Park se înnoieşte şi, în acelaşi timp, face o surpriză tuturor celor care doresc să viziteze ansambul rezidenţial şi să discute personal cu reprezenaţii de vânzări. Showroomul Gran Via Park se va deschide imediat după sărbătorile pascale, chiar în faţa complexului rezidenţial.  

Grupul spaniol Gran Via are în lucru mai multe proiecte pe piaţa din România şi este recunoscut în toată lumea pentru calitatea construcţiilor. Atenţia şi interesul acordat proiectelor de rezidenţă fac din ele nu doar simple clădiri de locuit, ci adevarate comunităţi călduroase şi primitoare în care clienţii se simt fericiţi şi în siguranţă. 

Mai multe detalii, fotografii şi informaţii despre Gran Via Park puteţi găsi pe site-ul www.graviapark.ro, iar pentru o experienţă completă puteţi programa o vizită la nr. de telefon 0728.163.213 sau la adresa de e-mail vanzari@granviapark.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO