Info

(P) Anunţ Digi Communications N.V: Hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor din 2 mai 2018

(P) Anunţ Digi Communications N.V: Hotărârile...

Autor: Publicitate

02.05.2018, 18:16 1580

Digi Communications NV anunta Hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor Digi Communications N.V. din 2 mai 2018, prin care s-au aprobat, printre altele, Conturile Anuale aferente anului 2017 si anunta disponibilitatea Raportului Financiar Anual aprobat pentru anul incheiat la 31 Decembrie 2017 pentru Grupul Digi Communications N.V.

Societatea doreşte să îşi informeze investitorii şi piaţa că azi, miercuri, 2 mai 2018, la ora 12:00 P.M. CEST, la Hotelul Radisson Blu, Aeroportul Amsterdam, Boeing Avenue 2, 1119 PB Schiphol-Rijk, Olanda, a avut loc adunarea generală a acţionarilor Societăţii (AGA) cu privire la care Societatea şi-a informat acţionarii şi piaţa prin Convocatorul din data de 21 martie 2018 (Convocatorul).

La AGA au fost prezenţi sau au fost împuterniciţi acţionari care au reprezentat 68,75% din numărul total de acţiuni cu drept de vot, respectiv 64.211.687 acţiuni.

În urma dezbaterilor, AGA a adoptat următoarele hotărâri cu privire la punctele înscrise pe ordinea de zi a Convocatorului:

 

2.      Raportul anual 2017

e.       Adoptarea Situaţiilor Financiare Anuale 2017

f.       Distribuirea de dividende – ca urmare a aprobarii, Societatea va distribui un dividend brut de 0,35 lei per actiune; ex-date – 21 mai 2018, data de referinta – 22 mai 2018, cu data planificata pentru plata – 30 mai 2018

g.      Descărcarea de gestiune a membrilor Consiliului de Administraţie

 

3.      Numirea Auditorului Legal – Ernst & Young Accountants, LLP, Olanda

4.      Desemnarea Consiliului de Administraţie ca organul competent să răscumpere propriile Acţiuni de Clasa B – pe baza aprobarii, Consiliul de Administraţie a dobandit autoritatea de a achizitiona acţiuni de clasa B în capitalul social al Societăţii prin tranzacţionare pe bursa de valori sau altfel, în acord cu prevederile legale aplicabile, pentru o perioadă de 12 luni de la data AGA şi deci până la şi inclusiv la data de 1 mai 2019. Autoritatea Consiliului de Administraţie va fi limitată la un maxim de până la 10% din capitalul social subscris de clasa B la închiderea tranzacţionării pe Piaţa Reglementată la Vedere a Bursei de Valori Bucureşti la data AGA, 2 mai 2018 şi, în acord cu regulile şi reglementările aplicabile, la un preţ maxim per acţiune de clasa B egal cu media celui mai mare preţ din fiecare dintre cele cinci zile de tranzacţionare înainte de data achiziţiei, aşa cum se arată în Lista Oficială a Preţurilor a Pieţei Reglementate la Vedere a Bursei de Valori Bucureşti plus 5% (preţ maxim) şi la un preţ minim per acţiune simplă egal cu media celui mai mic preţ din fiecare dintre cele cinci zile de tranzacţionare înainte de data achiziţiei, aşa cum se arată în Lista Oficială a Preţurilor a Pieţei Reglementate la Vedere a Bursei de Valori Bucureşti minus 5% (preţ minim). Consiliul de Administraţie va numi o firmă independentă specializată de trading / brokerage pentru a efectua orice astfel de răscumpărare.

 

5.      Aprobarea acordării de opţiuni pe acţiuni şi acţiuni administratorilor executivi şi neexecutivi şi modificarea corespunzătoare a politicii de remunerare şi a Planului de Opţiuni de Acţiuni al Societăţii

a.       Autorizarea Consiliului de Administraţie să decidă cu privire la acordarea de opţiuni pe acţiuni şi acţiuni administratorilor executivi şi neexecutivi şi modificarea corespunzătoare a politicii de remunerare pentru administratorii neexecutivi

b.      Modificarea Planului de Opţiuni de Acţiuni al Societăţii

 

Rezultatele de vot din cadrul AGA, alte informatii relevante cu privire la AGA, precum si orice documente in legatura cu aceasta sunt disponibile pe website-ul Societatii in sectiunea dedicata AGA: http://www.digi-communications.ro/ro/aga.

Digi Communications N.V. totodata informeaza actionarii si investitorii ca, incepand cu 2 Mai 2018, Raportul Financiar Anual aprobat pentru anul incheiat la 31 Decembrie 2017 este disponbil pe web-siteul Societatii (www.digi-communications.ro) la sectiunea Relatii cu Investitorii.


Despre Digi Communications NV

Digi este societatea holding a grupului RCS & RDS, un furnizor important de servicii de televiziune prin cablu si telecomunicatii in Romania si Ungaria. RCS & RDS furnizeaza si servicii de telefonie si date mobile in calitate de operator mobil virtual (MVNO) catre comunitatile de romani din Spania si Italia.

 

Contact

 

Digi Communications NV

Tel: +4031 400 4444

ipo.relations@digi-communications.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO