Info

(P) Aviaţiei Park, unul dintre primele proiecte rezidenţiale unde poţi beneficia de Ipoteca Verde

(P) Aviaţiei Park, unul dintre primele proiecte...

Autor: Publicitate

19.06.2018, 08:00 1329

În complexul rezidenţial Aviaţiei Park, spaţiile verzi ocupă o suprafaţă apropiată de cea a 2 stadioane de fotbal: din totalul de 15.000 de metri pătraţi, peste 11.000 constituie o imensă grădină amenajată pentru relaxare şi activităţile recreaţionale ale viitoarei comunităţii.  Această investiţie în mediul înconjurător se regăseşte şi în grija pentru spaţiul construit: proiectul va fi certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuinţă Verde) pentru eficienţă energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale donzilor la creditele ipotecare).

Viziunea sustenabilă a companiei Forte Partners pentru cele peste 350 de apartamente se reflectă şi în alte beneficii aduse rezidenţilor: localizare în apropierea parcului Herăstrău şi a zonei de business din nordul capitalei, alături de numeroase puncte de interes în vecinătate - grădiniţe, clinici şi un centru comercial la 6 minute de mers cu maşina.

Asemenea proiectelor imobiliare premium din segmentul office, Forte Partners a conceput şi dezvoltat Aviaţiei Park pentru a depăşi aşteptările pe care le ai de la un apartament, oferind costuri de administrare minime şi spaţii interioare optimizate şi adaptabile unui stil de viaţă modern:

·         faţadele clădirilor sunt ventilate pentru a preveni condensul, având rol şi în termoizolare

·         parchetul este triplustratificat pentru a rezista în timp variaţiilor de umiditate şi traficului intens

·         fiecare tip de apartament are multiple versiuni de aşezare a încăperilor în spaţiu.

Complexul Aviaţiei Park dispune de peste 350 de apartamente, iar comunitatea deja se conturează! 176 de apartamente, reprezentând prima fază a proiectului, şi-au găsit proprietarii, iar restul apartamentelor se află în diferite stadii de dezvoltare.

Pornind de la o suprafaţă utilă de 50 metri pătraţi pentru apartamentele de două camere, suprafaţa creşte ajungând la 110-124 metri pătraţi în cazul apartamentelor de 4 camere. Însă indiferent de opţiunea pe care o ai, vei fi suprins de spaţiul de care te vei bucura!

Pentru mai multe detalii şi programări pentru vizionare vizitaţi site-ul Aviaţiei Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO