Info

(P) Beetoom - Primul mediu de tranzacţionare care operează exclusiv în Bitcoin!

(P) Beetoom - Primul mediu de tranzacţionare care...

Autor: Publicitate

22.02.2018, 11:31 2898

O dată cu apariţia monedei virtuale Bitcoin, în 2009, lumea financiară a cunoscut o nouă modalitate de transfer de valoare. Considerată de mulţi specialişti ca fiind cea mai importantă descoperire din era internetului, tehnologia blockchain este alternativa sigură, rapidă şi confidenţială a sistemului actual de transferuri, indiferent că vorbim de plăţi sau alte valori. Revoluţia însă, nu vine niciodată fără provocări! Bitcoin s-a confruntat, de-a lungul existenţei sale, cu scepticismul omenirii de a atribui valoare unui lucru care nu este palpabil.

Beetoom, prin sistemul pe care îl foloseşte, a ales să adopte viziunea adusă de criptomonede, reuşind să creeze primul mediu de tranzacţionare complet operaţional în Bitcoin. Avantajele sunt evidente, ţinând cont de creşterea de peste 1400% a preţului BTC numai în 2017. Va puteţi imagina aportul acestei creşteri asupra profitului realizat din tranzacţionarea oricăror instrumente, inclusiv cele derivate.

Platforma Beetoom oferă spre tranzacţionare peste 175 de instrumente, printre care acţiuni, mărfuri şi perechi valutare, iar cotaţiile, rezultatul oricărei tranzacţii, precum şi balanţa contului sunt exprimate în Bitcoin. De asemenea, mediul de tranzacţionare este unul bazat pe interacţiune umană şi suport permanent, oferind asistenţă tehnică şi educaţională 24/7. Principalul obiectiv al companiei este susţinerea unui mediu stabil, alocând continuu resurse în asigurarea criptării şi securităţii portofelelor electronice ale clienţilor.

În viitorul apropiat, Beetoom pregăteşte introducerea Ethereum (ETH) ca o posibilitate secundară de operare în mediul sau de tranzacţionare, fiind cea de-a doua criptomonedă la nivel mondial, cunoscând o creştere de 10 000% în 2017. Totodată, în sistemul Beetoom, va fi posibilă deschiderea de conturi de tranzacţionare în multiple criptomonede.

Fenomenul cripto este unul foarte volatil, necesită un grad ridicat de întelegere şi asumare, oferind adepţilor săi rezultate impresionante în ultimii ani. Ţinând cont că 2017 a fost primul an când Bitcoin a devenit cunoscut publicului larg, putem spune că încă se află într-o fază incipientă. O adopţie în masă ar putea duce la o creştere uriaşă a preţului! Să ţinem minte că cea mai importantă lecţie pe care istoria ne-o oferă este următoarea: evoluţia nu poate fi oprită!

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO