Info

(P) Burse de până la 35% pentru programul de Executive MBA, oferite de cea mai mare universitate de business din Europa

(P) Burse de până la 35% pentru programul de Executive...

Autor: Publicitate

03.04.2017, 08:00 425

Cea mai mare universitate de business din Europa, WU Executive Academy — programul de EMBA al Vienna University — oferă burse de până la 35% (aprox. 12.000 Eur) pentru programul organizat în Bucureşti. Recunoscut ca fiind cel mai bun program de EMBA din România*, acesta se adresează managerilor şi antreprenorilor cu experienţă în management de minim 5 ani şi se desfăşoară în regim part time pe parcursul a 14 luni consecutive.

Tripla acreditare EQUIS, AMBA, AACSV primită de Vienna University, reprezintă unul din punctele forte ce sporesc şi mai mult calitatea acestui program şi plasează universitatea în 1% din totalul de 750 universităţi şi şcoli de business internaţionale care beneficiază de aceasta acreditare. De asemenea, WU Executive MBA este printre puţinele programe unde structura cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe studiile de caz internaţionale exclusive, iar tehnica de curs permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Indiferent de industria în care un manager sau un antreprenor doreşte să activeze sau activează deja, un program Executive MBA îţi deschide uşile peste tot în lumea afacerilor. Acest program este extrem de versatil şi valoros. De exemplu, în ultimele promoţii ale noastre, peste 50% dintre cursanţi au avansat în carieră sau şi-au schimbat locul de muncă. Astfel, lansăm bursele de până la 35% întrucât ne dorim să facilităm accesul tuturor managerilor şi antreprenorilor care vor să absolve un program Executive MBA de calitate şi constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri.” a declarat Adriana Georgescu Program Manager al programului Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial**, înaintea unor universităţi de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Ceea ce îl diferenţiază, printre altele, de alte programe de Executive MBA este faptul că oferă două rezidenţiate în Austria şi USA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o fază de globalizare a business-ului şi de a-şi extinde reţeaua de contacte profesionale.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at , curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Programul de EMBA din 2017 va începe în luna noiembrie a acestui an şi se va desfăşura în regim part time până în luna ianuarie a anului 2019. Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze www.executiveacademy.at.

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, cu o tradiţie de peste 100 de ani în educaţie managerială. WU este printre cele 1% universităţi şi şcoli de business din lume şi una dintre cele două universităţi de afaceri din lumea vorbitoare de limbă germană care îndeplinesc standardele înalte ale acreditarilor AACSB, AMBA şi EQUIS.

Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de Executive MBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate şi diverse programe de studiu pe termen scurt, universitatea fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie managerială în Europa Centrală şi de Est. Programele şi rezidenţiatele sale se desfăşoară în peste 15 tări de pe 4 continente.

Despre Executive MBA Bucharest

Lansat in 2006, programul Executive MBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 şi 2015 şi se află în top 15 al celor mai bune programe de EMBA din Europa şi în top 5 al celor din tările vorbitoare de limba germană (Germania, Austria, Elveţia). În prezent este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB si AMBA) din România.

***

* Conform ZF TOP MBA 2008, 2010, 2014, 2015

**Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO