Info

(P) Călătoreşti în interes de serviciu mai mult de 10 ori pe an? Află care este smartphone-ul de care ai nevoie!

(P) Călătoreşti în interes de serviciu mai mult de 10...

Autor: Publicitate

26.09.2016, 09:00 2905

Business trip-uri dese, chiar pe diferite continente, şi nevoia de a fi mereu conectat la ceea ce se întâmplă. Îţi sună cunoscut acest scenariu? Dacă da, înseamnă că ai nevoie de un smartphone care să facă faţă stilului tău de viaţă. Noi îţi recomandăm nu unul, ci 2 modele diferite, care îţi pot face viaţa mai uşoară, oriunde te-ai afla în lume.

Ai de ales între Huawei P9 şi Huawei Mate 8, două smartphone-uri premium, concepute pentru oamenii de afaceri activi, care au nevoie de conectivitate globală, astfel că le poţi folosi fără probleme în majoritatea ţărilor de pe Glob.

Conectivitatea oferită de Huawei Mate 8 include 4 frecvenţe 2G, 5 frecvenţe 3G şi 17 frecvenţe 4G, în 217 ţări şi regiuni, cu 1334 setări ale operatorilor, iar Huawei P9 include 4 frecvenţe 2G, 7 frecvenţe 3G şi 9 frecvenţe 4G. Ba mai mult, modelul Huawei P9 dispune de o arhitectură care incorporează 3 antene, concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în reţele mobile şi Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla pe mapamond.

Cum a reuşit producătorul chinez să integreze astfel de tehnologii în produsele sale? Huawei este unul din liderii la nivel mondial din domeniul telecomunicaţiilor, cu peste 20 ani de experienţă în această industrie, dar şi una dintre companiile care încurajează constant inovaţia, aflându-se pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de patente brevetate şi fiind unul din promotorii tehnologiei 5G la nivel global.

Cele două modele Huawei sunt disponibile în România, atât la principalele magazine de electronice, cât şi în oferta operatorilor de telefonie mobilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO