Info

(P) Canon prezintă avantajele consumabilelor originale într-o aplicaţie online interactivă – Culorile prind viaţă

(P) Canon prezintă avantajele consumabilelor originale...

Autor: Publicitate

29.05.2015, 00:03 256
Una dintre priorităţile oricărui manager sau administrator de companie, indiferent de specificul acesteia, este aceea de a realiza cele mai bune achiziţii pentru întreprindere. Pe termen lung, unele achiziţii se dovedesc a fi principalele surse de economisire şi de reducere a costurilor interne. În acest sens, folosirea unor echipamente tehnice adecvate, rămâne o soluţie sigură de economisire în cadrul organizaţiei. 

Echipamentele tehnice cel mai des utilizate atât în companii, cât şi în mediul privat, sunt echipamentele de imprimare. Chiar dacă tehnologia este într-un proces continuu de digitalizare şi schimbă zilnic modul de realizare al afacerilor, procesul de imprimare este departe a dispărea. De fapt, industria imprimării se dezvoltă simultan cu tehnologia digitală.  Calitatea imprimării, durata de viaţă a echipamentelor şi a materialelor printate – sunt doar o parte dintre factorii luaţi în considerare la achiziţia unor asemenea echipamente. Utilizarea corectă a echipamentelor de imprimare duce, de asemenea, la prelungirea duratei de funcţionalitate. 

Canon încurajează achiziţiile inteligente din cadrul companiilor şi din mediul privat, ţinând pasul cu dezvoltarea tehnologiei şi oferind clienţilor săi o serie de avantaje. Alături de perfecţionarea tehnologiilor de imprimare, pentru dispozitivele periferice, Canon oferă şi consumabile originale compatibile cu noile tehnologii. Care sunt avantajele folosirii de consumabile originale Canon? Economii pe termen lung, suport tehnic din partea Canon oricând este nevoie, materiale imprimate în culori vii, imagini clare şi o durată de viaţă a materialelor imprimate de până la 300 de ani. Toate aceste avantaje sunt prezentate în aplicaţia ”Culorile prind viaţă” de pe pagina oficială de Facebook, Canon Romania

În perioada 15 aprilie – 15 iunie 2015, cei care achiziţionează cel puţin un consumabil Canon original pentru produsele din gama MAXIFY, PIXMA şi i-SENSYS, pot înscrie codul de produs inscripţionat  pe ambalaj în aplicaţia de Facebook “Culorile prind viaţă” şi au şansa să câştige premii speciale. Pentru validare, câştigătorii vor trebui să păstreze ambalajul produselor, alături de bonul sau factura fiscal. Premiile oferite constau în imprimante Canon Pixma MG7550, biciclete Pegas personalizate, iar marele premiu este o excursie plină de culoare în Europa, pentru două persoane. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO