Info

(P) CBRE Romania – de trei ori câştigătoare la CIJ Awards Gala

Robert Paulson, Head of Investment Properties, CBRE, felicitand pe scena CIJ Awards intreaga echipa CBRE Romania - „The Green Machine”

Robert Paulson, Head of Investment Properties, CBRE, felicitand pe scena CIJ Awards intreaga echipa CBRE Romania - „The Green Machine”

Autor: Publicitate

12.12.2016, 08:00 764

In plus, trei tranzactii CBRE au fost premiate la gala industriei de real estate desfasurate la Hotel Radisson

Cea de-a noua editie CIJ Awards a recompensat joi seara superlativele industriei de real estate din Romania, cu ocazia Galei CIJ  care a avut loc joi seara la Hotel Radisson.

CBRE Romania a castigat trei dintre premiile acordate de CIJ companiilor de consultanta imobiliara – Retail Real Estate Agency of the Year, Industrial Real Estate Agency of the Year si Property Management Team of the Year. In plus, trei tranzactii coordonate de catre CBRE au fost premiate: Investment Deal of the Year pentru tranzactia Metropolis Center intre Soravia si PPF Real Estate; Industrial Deal of the Year – intre Carrefour si  P3 - si  Retail Deal of the Year – intrarea Tati pe piata din Romania, in Veranda Shopping Center.
Lideri de business, profesionisti din industrie si cei mai importanti dezvoltatori imobiliari au aplaudat performantele obtinute de echipa CBRE. Este pentru al doilea an consecutiv cand CBRE reuseste sa castige cele mai importante premii ale industriei.

CBRE Romania este o companie de consultanta in real estate, condusa din 2011 de Razvan Iorgu,  cu performante de varf in sectoarele  Birouri, Retail, Industrial si Evaluare. CBRE a dezvoltat de asemenea, in ultimii ani, departamente puternice de project management si consultanta in dezvoltarea de cladiri (Building Consultancy) si administrare a proprietatilor (Property Management).

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 şi S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2015. Compania are peste 70.000 de angajati (fara a include afiliatii) şi raspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari si deserveste proprietari si chiriasi prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare tranzactii si management de proiecte, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO