Info

(P) Compania Iulius realizează la Timişoara una dintre cele mai mari parcări supraetajate din România, cu peste 900 de locuri

(P) Compania Iulius realizează la Timişoara una dintre...

Autor: Publicitate

22.06.2017, 08:00 1703

În ansamblul mixt Openville Timişoara, dezvoltat de compania IULIUS în proximitatea Iulius Mall, se lucrează la o parcare supraetajată care va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară. Totodată, va fi prima de acest fel din Timişoara.

Investiţia este estimată la 11 milioane de euro, parcarea urmând a fi finalizată în toamnă. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 mp, noul parcaj va fi configurat pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje. O pasarelă pietonală va conecta parcarea supraetajată de Iulius Mall, facilitând, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul mall-ului.

Parcarea va fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall Timişoara, cu cele din parcarea supraetajată, precum şi cu cele care urmează a fi amenajate într-o nouă parcare subterană, în ansamblul Openville vor fi disponibile, în total, peste 4.050 de spaţii de garare.

În paralel, pe şantierul proiectului Openville continuă lucrările de construcţie la clădirile de birouri UBC 1 (13.000 mp; va fi finalizată în vară) şi UBC 3 (18.000 mp; va fi livrată pe piaţă într-un termen estimat de 12 luni). În curând, alte două noi imobile de birouri vor intra în construcţie. În luna ianuarie, IULIUS a inaugurat prima clădire de birouri, de 18.000 mp, închiriată integral de companii din IT şi automotive.

OPENVILLE, PRINCIPALUL CENTRU DE BUSINESS ŞI SHOPPING DIN VESTUL ŢĂRII

Localizat în inima Timişoarei, Openville va fi o destinaţie unică în vestul ţării, cu impact regional, inclusiv peste graniţă: va reprezenta cel mai bun loc în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de cumpărături şi relaxare.

Proiectat după conceptul „lifestyle center”, Openville va integra Iulius Mall Timişoara într-un ansamblu cu funcţiuni mixte, care va include toate elementele necesare unui stil de viaţă activ, concentrate în acelaşi loc, permiţând economisirea de timp.

Astfel, Openville va oferi o combinaţie sinergică ce va reuni: peste 130.000 mp de spaţii de birouri în 7 imobile clasa A, printre care şi cea mai înaltă clădire din România (155 m), 60.000 mp de spaţii comerciale adiţionale, un total de 450 de magazine, restaurante şi cafenele tematice cu privelişte spre zone verzi, cinema multiplex, patinoar în aer liber, carusel pentru copii, un fresh market, patru săli de evenimente şi cel mai mare parc suspendat din România, de peste 55.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO