Info

(P) Cu 1 din 10 aparate de climatizare vândute în România, Mitsubishi Electric deschide la Bucureşti prima sucursală de pe piaţa locală

(P) Cu 1 din 10 aparate de climatizare vândute în...

Autor: Publicitate

07.05.2018, 13:49 362

Mitsubishi Electric Europe a inaugurat la Bucureşti prima sucursală a companiei din România,  prin diviza Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, întărind prezenţa brandului pe piaţa din România. În 2017, Mitsubishi Electric a avut vânzări de aproximativ 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă 10% din piaţa locală de sisteme de climatizare.

În cadrul evenimentului de inaugurare au fost prezenţi Yoji Saito, CEO al Mitsubishi Electric Europe şi Andrea Veronese, care va conduce Mitsubishi Electric România.

„Am decis să consolidăm prezenţa Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piaţa locală a înregistrat în ultimii ani o evoluţie spectaculoasă. Mai mult decât atât economia locală a crescut mult şi considerăm că avem condiţii favorabile pentru consolidarea prezenţei brandului”, a declarat Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric România.   

Mitsubishi Electric  Europe B.V., prin Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este o firmă activă de peste 30 de ani în domeniul climatizării. Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este prezentă în România încă din 1990, printr-o reţea extinsă de distribuitori. În ultimii ani, Mitsubishi Electric şi-a dublat cota de piaţă pentru produse electrice de climatizare.

„Mitsubishi Electric se bucură de mulţi ani de o prezenţă puternică pe piaţa românească. Investind în această nouă sucursală reconfirmăm angajamentul nostru în regiune şi marcăm începutul unei noi creşteri în Europa de Est” a afirmat dl. Yoji Saito preşedinte şi CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are o activitate extinsă în domeniul instalaţiilor de aer condiţionat, încălzire şi tratare a aerului, proiectând soluţii complete pentru orice utilizare imaginată: de la locuinţele rezidenţiale independente la cele centralizate, de la hoteluri şi restaurante la SPA-uri, de la mici clădiri de apartamente la complexuri rezidenţiale, de la muzee la bănci, birouri etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO