Info

(P) De Black Friday, E.ON Flash îţi dă liber la energie

(P) De Black Friday, E.ON Flash îţi dă liber la energie

Autor: Publicitate

22.11.2017, 08:00 1071

E.ON Flash, furnizorul de electricitate şi gaze naturale 100% digital, vine în perioada 17-24 noiembrie cu o ofertă de Black Friday pentru produsele 24 Egal Electricitate şi 24 Egal Gaz şi Electricitate: trei luni gratuite şi doi ani preţ fix de furnizare.

Oferta de Black Friday este valabilă la achiziţionarea unuia dintre produsele  24 Egal, iar contractele se încheie pentru o perioadă de doi ani de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului. 

Produsele 24 Egal Electricitate şi 24 Egal Gaz şi Electricitate propun viitorilor clienţi plăţi lunare egale, indiferent de anotimp, cu o singură regularizare în luna a doisprezecea a fiecărui an de contract. Plăţile lunare se pot estima simplu prin folosirea configuratorului din site.

Furnizorul pune la bătaie 2.000 de contracte de electricitate şi 2.000 de contracte duale, de gaz şi electricitate, oferindu-le clienţilor cel mai simplu proces de contractare, 100% online, fără costuri suplimentar, fără cozi şi fără hârtii.

O altă veste bună cu care E.ON Flash vine în întâmpinarea viitorilor clienţi este extinderea perioadei de Black Friday cu o săptămână, respectiv 17– 24 noiembrie 2017.

Despre E.ON Flash

E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piaţa românească, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO