Info

(P) Descoperă primele locuinţe verzi de lux, Amber Gardens

Autor: Publicitate

28.09.2017, 14:17 1365

AMBER GARDENS OPEN HOUSE

Vă invităm să vizitaţi primele locuinţe verzi de lux, Amber Gardens

Duminică, 1 octombrie, 10:00 – 17:00

Ce înseamnă o locuinţă verde de lux

Amber Gardens este primul ansamblu rezidenţial din România cu locuinţe verzi de lux, care are la bază principiile designului bioclimatic şi aplică standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.

 

Foto: Amber Gardens Showroom

Amber Gardens demonstrează că astăzi pot fi atinse cele mai ambiţioase obiective ale directivei de Eficienţă energetică a Uniunii Europene pentru 2020: consum energetic egal cu zero, respectând în acelaşi timp principii suplimentare, esenţiale pentru clădirile verzi.

Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanţă, locuinţele Amber Gardens consumă cu 90% mai puţină energie faţă de o casă convenţională. Astfel, fiecare locuinţă poate aduce locuitorilor săi economii de aproximativ 50.000 euro de-a lungul a 20 de ani.

Foto: Amber Gardens Showroom

Investiţie pe termen lung

Proiectul Amber Gardens este câştigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură Bucureşti”, şi, pe lângă multiple premii de design şi responsabilitate faţă de mediu, a obţinut prima certificare “Casă Verde” din Bucureşti, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC). Eficiente din punct de vedere energetic şi construite la un standard înalt de calitate, locuinţele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiile bancare, calificându-se în acelaşi timp pentru ipoteca verde.

Foto: Amber Gardens Teren de tenis

FILOZOFIA AMBER GARDENS: TRUE LUXURY IS GREEN

Amber Gardens demonstrează că adevăratul lux este verde şi de înaltă calitate. Proiectul încorporează finisaje de calitate într-un spaţiu de locuit mai confortabil, care oferă intimitate, un mediu mai sănătos cu lumină şi acustică superioare, şi permite reducerea semnificativă a costurilor de energie şi de întreţinere.

Dominat de spaţii verzi şi drumuri largi Amber Gardens, cuprinde 50 de vile verzi de lux, individuale, care pot fi personalizate în funcţie de nevoile familiei, cu un design modern, unitar întregului complex, cu o construcţie de calitate, care protejează în acelaşi timp sănătatea cât şi natura. Complexul dispune de asemenea de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de baschet, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice.

Foto: Amber Gardens Teren de joacă

Amber Gardens se află într-o zonă liniştită, în Otopeni-Tunari, la o distanţă de doar 15 minute de agitaţia oraşului şi în apropierea unora dintre cele mai prestigioase şcoli: Şcoala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Şcoala Europeană Bucureşti şi Şcoala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Foto: Amber Gardens Camera de zi

Mai mult, apropierea de centrul oraşului, accesul rapid către centura oraşului, DN1, Pipera-Tunari, şi aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, transportul în comun, centrele comerciale în proximitate, centrele de sport, agrement şi petrecere a timpului liber, reţeaua de şcoli şi grădiniţe apreciate, pădurea din apropiere, situează oraşul Otopeni printre preferinţele celor care aleg să locuiască în zona de nord a capitalei.

Foto: Amber Gardens Showroom

În complexul rezidenţial de lux Amber Gardens locuiesc în prezent 14 familii, din cele 32 care au ales deja o vilă. Membrii comunităţii Amber Gardens sunt familii care îşi doresc un stil de viaţă mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupaţi de calitatea vieţii lor, de confortul pe care îl oferă locuinţa personală şi de eficienţa energetică, precum şi de intimitatea spaţiului în care locuiesc. Printre clienţii Amber Gardens sunt antreprenori, expaţi, părinţi ai căror copii studiază la şcolile din nordul capitalei şi au ales să locuiască într-o comunitate care împărtăşeşte aceleaşi preocupări pentru stil de viaţă.

Foto: Amber Gardens Bucătărie

www.ambergardens.ro

www.facebook.com/AmberGardensRomania

https://www.facebook.com/events/280516212452113??ti=ia

Foto: Amber Gardens Cameră de zi

Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens 

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003. De atunci, Alesonor a investit în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal proiectele rezidenţiale de lux şi, în acelaşi timp, responsabile faţă de mediu, domeniul în care compania a câştigat o experienţă importantă pe piaţa din România.

www.alesonor.com

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO