Info

(P) Digi Communications NV Anunţă publicarea instrucţiunilor privind plata de dividende pentru acţiuni aferent anului 2017

(P) Digi Communications NV Anunţă publicarea...

Autor: Publicitate

11.05.2018, 14:16 346

Societatea doreşte să îşi informeze acţionarii şi piaţa că Societatea a publicat instrucţiunile detaliate cu privire la plata dividendului în sumă brută de 0,35 lei per acţiune, astfel cum a fost aprobat de adunarea generală a acţionarilor Societăţii din 2 mai 2018.

Instrucţiunile detaliate cu privire la plata dividendului sunt disponibile pe website-ul Societăţii, la secţiunea relevantă privind AGA – http://www.digi-communications.ro/ro/aga.

Pentru orice alte detalii, vă rugăm să ne contactaţi la e-mail-ul

 ipo.relations@digi-communications.ro.

Despre Digi Communications NV

Digi este societatea holding a grupului RCS & RDS, un furnizor important de servicii de televiziune prin cablu si telecomunicatii in Romania si Ungaria. RCS & RDS furnizeaza si servicii de telefonie si date mobile in calitate de operator mobil virtual (MVNO) catre comunitatile de romani din Spania si Italia.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO