Info

(P) Fondată în România, compania UiPath ajunge în topul firmelor americane cu cei mai fericiţi angajaţi, cele mai bune beneficii şi cel mai atractiv pachet salarial

(P) Fondată în România, compania UiPath ajunge în...

Autor: Publicitate

17.10.2018, 10:00 1240

În urma unui studiu realizat de Comparably 2018 Culture Awards, Uipath, compania specializată în dezvoltarea roboţilor software care automatizează procesele de lucru, s-a clasat în topul companiilor americane cu cei mai fericiţi angajaţi, cele mai bune beneficii extra-salariale şi cel mai atractiv pachet salarial.

La categoria “Cele mai fericite companii”, UiPath, care anul acesta va depăşi numărul de 800 de angajaţi în România şi 1.700 la nivel global, a reuşit să se claseze în faţa unor nume mari precum LinkedIn, Facebook, Starbucks, Red Bull sau Adobe, obţinând locul al 6-lea. În plus, UiPath a mai obţinut locul 27 pentru cele mai bune beneficii extra-salariale (Best Perks & Benefits) şi locul 38 pentru cel mai bun pachet salarial (Best Compensation). 

Comparably derulează anual un studiu prin care angajaţii companiilor din Statele Unite oferă note angajatorului la diverse categorii. În cazul UiPath, compania este apreciată de angajaţi pentru atmosfera de lucru colaborativă, transparenţa echipei de management şi comunicarea bună între colegi.

“Ceea ce mă face cel mai fericit la jobul meu este spiritul competitiv, obiectivele noastre foarte clare şi toate provocările de care avem parte. Suntem într-un proces de dezvoltare accelerată, iar asta înseamnă un ritm de lucru energic, îmbinat cu distracţie la birou.” a afirmat unul dintre respondenţi.

“Ne ascultăm mereu unul pe celălalt, întotdeauna avem timp să ajutăm un alt membru al echipei şi toate deciziile sunt luate împreună” a scris un alt angajat UiPath în cadrul survey-ului.

UiPath este una dintre companiile software cu cea mai rapidă creştere la nivel global şi primul Unicorn din România, iar ultima investiţie a fost obţinută în această toamnă, având o valoare de 225 milioane de dolari.

“Visul meu a fost să construim o companie în care eu să-mi doresc să lucrez. Cred că locul de muncă ar trebui să fie mediul în care ne dezvoltăm, ne exprimăm ideile, ne jucăm şi inovăm. De aceea, facem mereu eforturi pentru ca la UiPath angajaţii să se simtă inspiraţi, fericiţi şi implicaţi.” spune Daniel Dines, CEO şi co-fondator UiPath.

Obiectivul UiPath este acela de a deveni liderul global al revoluţiei digitale din mediul organizaţional, prin platforma sa de software RPA care va acomoda din ce în ce mai mulţi algoritmi de inteligenţă artificială şi machine learning. Misiunea companiei este ca în viitor fiecare angajat să aibă alături un robot, care să preia activităţile repetitive.

Află care sunt joburile disponibile în cadrul echipei UiPath, dar şi beneficiile care i-au adus premiul din Statele Unite, accesând pagina de cariere a companiei, AICI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO