ZF News

(P) Help Net Convenabil – modelul de business care sustine accesibilitatea in retailul farmaceutic

(P) Help Net Convenabil – modelul de business care...

Autor: Publicitate

26.11.2014, 00:00 719

La inceputul anului 2014  Help Net a  demarat un proces de rebranding sustinut care consta nu doar in schimbarea logo-ului ci in reasezarea principiilor de business, regandirea punctelor tari si a oportunitatilor si restructurarea brandului Help Net ca si personalitate. Rebranding-ul dezvaluie un brand puternic, matur, relevant pentru pacient si iubit de acestia; un brand in masura sa sustina toate initiativele de business din anii care vor urma. 

In aceeasi masura, pentru a indeplini nevoile de convenienta si accesibilitate ale clientilor, Help Net a lansat la 1 septembrie conceptul Help Net Convenabil, primul sau brand economic care sustine  promisiunea de accesibilitate si value for money.

Prin Help Net Convenabil vom asigura atragerea si mentinerea targetului cu venituri limitate, si mai putin activ, adaptand platforma brandului la promisiunile de convenienta si avantaj pentru client.

Help Net Convenabil are manifestari vizuale specifice si un mix de marketing de sine statator, sustinut printr-o comunicare specifica care targheteaza segmente diferite de consumatori.

Pana in luna noiembrie reteaua Help Net Convenabil numara 16 farmacii, urmand ca pana la finalul anului 2015 sa ajunga la 45 de farmacii la nivel national.

Strategia Help Net este orientata in permanenta spre identificarea de noi  oportunitati de dezvoltare, extinderea retelei pe plan national si consolidarea business-ului in farmaciile deschise, in acelasi timp fiind dedicati indeplinirii misiunii noastre, aceea de a oferi romanilor cele mai bune solutii si competente profesionale pentru asigurarea sanatarii si starii lor de bine.

Help Net Farma este o companie 100% romaneasca pe actiuni, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de suplimenti nutritivi si dermato-cosmetice Green Net din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Lantul de farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent peste 175 de puncte de vanzare pe tot teritoriul Romaniei si un numar de peste 1.500.000 de clienti fideli. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO