Info

(P) Managerii şi antreprenorii români mai au o lună pentru a beneficia de burse de studiu de până la 35% la programul WU Executive MBA Bucharest

(P) Managerii şi antreprenorii români mai au o lună...

Autor: Publicitate

07.09.2016, 16:39 445

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să îşi încheie sesiunea de burse de studiu de până la 35% pentru programul Executive MBA care începe în 2016. Viitorii studenţi pot beneficia de reducerea de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la sfârşitul lunii septembrie.

Prezent pe piaţă românească de 10 ani, programul de Executive MBA desfăşurat de WU Executive Academy în Bucureşti şi Viena a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în 2008, 2010, 2014 şi 2015 şi se află în top 50 programe EMBA la nivel mondial, înaintea unor universităţi de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. De asemenea, este în prezent singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Anul acesta deschidem porţile celei de-a zecea generaţii de studenţi care urmează cursurile programului de EMBA susţinut de WU în Bucureşti. Obiectivul nostru în tot acest timp a fost de a menţine standardele ridicate, motiv pentru care programul a fost mereu în topul preferinţelor studenţilor. În paralel, urmărim însă să sprijinim managerii şi antreprenorii talentaţi, care se remarcă prin calităţi profesionale deosebite, prin burse extrem de atractive, de până la 35% din valoarea programului. Programul de burse este deschis tuturor, manageri şi antreprenori, femei şi bărbaţi, cu condiţia să întrunească regulile de participare şi să aplice până la sfârşitul lunii septembrie.“ a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

În cei 10 ani, 230 de cursanţi au absolvit programul WU Executive MBA Bucharest, dintre care peste 40% ocupă poziţii de top management şi aproximativ 60% poziţii de middle management. Domeniile predominante din care aceştia provin sunt industria de finanţe/bănci/asigurări (35%), IT&Telecomunicaţii (15%) şi FMCG, retail şi industria manufacturieră (7% fiecare). În urmă terminării programului, aproximativ 60% din absolvenţi au beneficiat de creşteri salariale de până la 50% sau chiar dublări de salariu (7%). De asemenea, peste 30% au avansat în carieră, peste 35% şi-au schimbat locul de muncă, iar 10% dintre aceştia şi-au lansat propria afacere.

Succesul programului se datorează atât reputaţiei profesorilor de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IESE Business School – Spania,INSEAD - Franţa şi Carlson School of Management – USA, cât şi celor două rezidenţiate internaţionale din cadrul programului, în Austria şi UŞA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o faza de dezvoltare şi globalizare a business-ului.

Acestor beneficii, li se adaugă şi structura specială a cursurilor, axată în proporţie de peste 80% pe studiile de caz internaţionale exclusive, aplicate pe situaţiile actuale ale companiilor, tehnică de curs care permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures şi, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispoziţia cursanţilor (ex: tabletă de ultima generaţie) şi accesul on-line la biblioteca Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena.

Programul de Executive MBA din România se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră. Termenul de înscriere la Executive MBA este 15 octombrie 2016. Acesta se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, în regim part time, studenţii având astfel posibilitatea de a-şi continuă activitatea profesională. Pentru mai multe informaţii despre program şi condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să acceseze WU Executive MBA Bucharest.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO