Info

(P) MSI – Gaming la superlativ. Some are PC, We are Gaming

Autor: Publicitate

08.08.2018, 07:00 1283

Cu inovaţii-lider şi cu un real angajament faţă de piaţa IT şi faţă de gameri deopotrivă, MSI este unul dintre cele mai importante branduri din lume în ceea ce priveşte computerele, notebook-urile şi componentele (hardware). Compania a fost înfiinţată în 1986 ca producător de plăci de bază şi de carduri suplimentare, iar de la începuturile sale s-a concentrat pe proiectarea şi pe crearea de produse de calitate pentru clienţi. De atunci, MSI a devenit cel mai mare furnizor de laptopuri pentru jocuri la nivel mondial şi este clasat printre cele mai bune mărci de acest fel din lume.

Succesul masiv al produselor MSI şi al marketingului premiat a fost demonstrat prin prezenţa în peste 120 de ţări din întreaga lume, pe fiecare continent, a produselor disponibile clienţilor în peste 6.500 de magazine online şi offline. Toate acestea au propulsat compania de la a fi un producător de plăci de bază la a deveni un furnizor de soluţii complete. De la 100 de milioane de plăci de bază vandute în 2006, la 1M de notebookuri livrate în întreaga lume în 2007 şi la peste 10 milioane de notebook-uri vândute în 2013, MSI a stabilit un nou punct de referinţă în istoria companiei, precum şi un nou standard pentru întreaga piaţă.

Compania a început ca producător de componente hardware, dar în fiecare an MSI a extins portofoliul de la plăci de bază la plăci grafice, notebook-uri, apoi la computere desktop şi multe altele. În 1997, MSI a anunţat primul produs pentru piata de plăci grafice, aceasta fiind fundaţia unuia dintre pilonii companiei.

Doar 2 ani mai târziu, în 1999, MSI a prezentat primul produs cu tehnologie NVIDIA. Din acel moment, MSI a reuşit să introducă noi standarde pe piaţa placilor grafice şi să inoveze prin caracteristici, performanţe şi hardware mai bune.

Dezvoltând două fabrici de producţie în Kunshan şi Shenzen, China, cu aproape jumătate de milion de metri pătraţi disponibili pentru cercetare şi producţie, şi echipamente de producţie avansate, cu cea mai înaltă precizie din industriei – Fuji NXT III, MSI conduce piaţa atunci când vine vorba de standarde ridicate şi tehnologii de top.

Toate acestea au fost posibile prin eforturile neîncetate ale inginerilor şi ale întregii echipe MSI, care au avut rezultate uimitoare, cum ar fi primul notebook pentru Overclocking din lume în 2007 şi primul notebook mecanic de gaming din lume, în 2014.



MSI este dedicat inovării orientate către gameri şi îşi foloseşte puterea de cercetare şi de dezvoltare pentru a crea cele mai bune notebook-uri, plăci de bază, plăci grafice şi PC-uri desktop.
În ultimii ani, seriile MSI GAMING au primit cele mai bune premii pentru calitatea excelentă şi pentru durabilitatea lor, produsele distinctive conducând MSI în vârful pieţei ca fiind un concurent puternic pentru segmentul high-end. Spiritul MSI GAMING se bazează pe tehnologie înaltă şi pe inovaţie, pasiune, entuziasm şi, nu în ultimul rând, pe adăugarea continuă de valoare produselor. Viziunea MSI este convergentă entuziasmului înalt al gamerilor şi celor mai bune experienţe de joc.

MSI este una dintre cele mai de încredere companii din industria jocurilor şi eSport-urilor, deoarece aceasta se află în conformitate cu principiile sale: urmărirea excelenţei, progresul în design şi inovarea tehnologică prin cercetare. Credinţa noastră depăşeşte barierele, oferind performanţă de primă clasă şi inovare avansată pentru jucătorii profesionişti şi pentru entuziaştii PC sub sloganul: Unii sunt PC, Noi suntem Gaming. MSI integrează imaginile realiste şi sunetul autentic, funcţiile precise de control şi streaming în platformele sale de jocuri.

Standardul înalt al MSI de dezvoltare a produselor, orientat către nevoile jucătorilor, a fost stabilit odată cu lansarea primei plăci de bază GAMING dezvăluită în 2013, iar în 2008 MSI a fost unul dintre primii sponsori ai echipei Fnatic, lider mondial în competiţii oficiale eSports, cum ar fi Counter Strike şi Dota 2.



MSI este una dintre companiile de vârf în ceea ce priveşte componentele şi soluţiile de joc, construite pe fundaţii solide şi evoluează tot mai mult, ajungând din producător de plăci de bază în anii ’80, un brand mondial de gaming. În prezent continuă să îmbunătăţească produsele cu cele mai noi tehnologii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO