Info

(P) Peste 1.800 mp teren şi construcţie parţială de vanzare în cadrul Pallady Towers

Peste 1.800 mp teren şi construcţie parţială de vanzare în cadrul Pallady Towers. Galerie FOTO

Autor: Publicitate

05.09.2016, 07:00 1176

Un teren intravilan de 1.824 mp, parţial construit, este scos la vanzare în zona de Est a capitalei, pe Bulevardul Theodor Pallady, cartierul Titan, de catre Credit Europe Bank.

Terenul este situat în cadrul ansamblului rezidenţial  Pallady Towers Residence, faza 1, unul dintre cele mai de succes proiecte rezidenţiale din capitală, care a ajuns la un grad de ocupare de peste 75%, cu o crestere de 27.5% in ultimele 12 luni.

Ansamblul Pallady Towers este alcătuit din două blocuri cu regim de înălţime de 2S+P+9E, totalizând 218 apartamente.

Lotul de teren scos la vânzare include două construcţii parţial ridicate, şi anume o clădire de birouri şi un corp de clădire cu destinaţie rezidenţială, cu următoarele caracteristici tehnice:

Clădirea de birouri are o suprafaţă la sol de 813 mp şi o suprafaţă construită desfăşurată de 4.040 mp. Regimul de înălţime prevăzut în proiectul iniţial este de S+P+M+9E, structura aferentă fi-nalizată fiind de S+P+M+2E.

Corpul de clădire cu destinaţie rezidenţială are o suprafaţă la sol de 1.011 mp şi o suprafaţă con-struită desfăşurată 3.495 mp. Regimul de înălţime este de 2S+P+9E, iar structura aferentă finalizată este de 2S + placa de beton turnată la nivelul solului.

Terenul este racordat la toate utilităţile: electricitate, gaze, apă-canal, reţea de telefonie fixă, iluminat public, iar accesul se face direct din bulevard.

Cumpărătorul poate schimba destinaţia iniţială a acestui proiect.

Datorită poziţionării pe bulevard, se asigură acces rapid atât către central oraşului, cât şi către centura Bucureştiului şi Autostrada Soarelui. Metroul şi alte mijloace de transport în comun, precum şi centrele comerciale Auchan, Carrefour, Lidle, Metro, Decathlon se află la doar câteva minute distanţă de mers pejos.La mai putin de 3 km se afla Naţional Arena, iar la 7 km este Centrul Istoric.

Investitorii interesaţi pot depune ofertele pe adresa  imobiliare@crediteurope.ropână pe data de 15.09.2016. După această dată, se vor analiza şi iniţia sesiuni de negociere directă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO