Info

(P) PostMaster este primul operator poştal din România care oferă trasabilitatea plicurilor prin GPS

(P) PostMaster este primul operator poştal din România...

Autor: Publicitate

20.05.2016, 11:00 2088

Noul serviciu Track&Trace oferă localizarea în timp real a corespondenţei, de la preluarea ei de către poştaş şi până la momentul livrării acesteia la cutia poştală a destinatarului. PostMaster, membră a Austrian Post Group şi cel mai mare furnizor privat de servicii poştale din România, este primul operator cu acoperire naţională care introduce acest tip de serviciu, care asigură trasabilitatea serviciilor poştale.

Prin intermediul Track&Trace, clienţii au acces gratuit şi în timp real la situaţia distribuţiilor din teren. Fiecare poştaş are asupra sa un terminal mobil prevăzut cu un scanner şi localizabil prin GPS. Poştaşul scanează borderoul de distribuţie primit împreună cu plicurile şi i se generează automat comenzile de lucru pentru ziua în curs, cu toate adresele la care trebuie să livreze corespondenţa. Pe parcursul zilei, poştaşul scanează fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment în care aplicaţia înregistrează data şi ora exactă a livrării, identitatea unică a trimiterii şi coordonatele GPS, care vor trebui să corespundă cu adresa de destinaţie. Astfel se pot genera raportări în timp real, la nivel de zi, şi se observă în mod clar parcursul poştaşului şi livrările efectuate.

“Track&Trace consolidează şi mai mult unul dintre atributele cheie ale PostMaster: garanţia calităţii serviciilor oferite, prin asigurarea integrală a trasabilităţii pe tot parcursul plicului. Clienţii din orice domeniu vor putea accesa situaţii în timp real ale livrării corespondenţei şi vor beneficia de un instrument eficient de raportare şi evaluare. Ştim că pentru unele categorii de corespondenţă este foarte importantă certificarea livrării şi a distribuţiei în timpul stabilit, iar Track&Trace va securiza orice angajament necesar în acest sens”, a declarat Florin Bogasieru, Director de Vânzări PostMaster.

Noul serviciu completează gama de avantaje ale oricărui client PostMaster: consultanţă şi optimizare resurse, livrare, control şi evaluare.

Compania PostMaster (www.post-master.ro) este activă în distribuţia de coresponenţă adresată (documente) şi neadresată (materiale publicitare). De asemenea, PostMaster furnizează servicii de management al bazelor de date, geomarketing şi sampling. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO