Info

(P) Proiectul mixt OPENVILLE: „Oraşul” cosmopolit care creşte în inima Timişoarei

Autor: Publicitate

31.07.2017, 08:00 1671

Una dintre cele mai spectaculoase investiţii în real estate din România se derulează, în prezent, la Timişoara. Aici, compania IULIUS dezvoltă ansamblul Openville, cel de-al doilea proiect de tip mixt din portofoliu.

Openville reprezintă un proiect de lifestyle complet, locul ideal din centrul Timişoarei unde: lucrezi în cele mai moderne spaţii de birouri, îţi petreci ziua la cumpărături, iei masa cu prietenii, te relaxezi la cafenele cu privelişte spre un parc superb şi te bucuri de o varietate de evenimente. Iulius Mall va fi integrat în proiect, în apropierea sa fiind deja înălţate două din cele şapte clădiri de birouri în care vor lucra mii de persoane. Iar lucrările la cel de-al treilea imobil office au început în luna iunie, compania Visma Software închiriind deja 4.200 mp din cei 18.000 mp ai clădirii.

Vestul ţării se va mândri, în viitorul apropiat, cu una dintre cele mai cosmopolite destinaţii de business şi petrecere a timpului liber din România. Proiectul Openville va include toate elementele utile unui stil de viaţă activ, permiţând economisirea de timp, urmând a fi atât un pol de business, cât şi o destinaţie completă de leisure. 450 de magazine, restaurante şi cafenele amenajate tematic, orientate spre zonele verzi, cinema multiplex, centru de distracţie pentru tineri, patinoar în aer liber, carusel pentru copii, patru săli de evenimente se numără printre elementele care vor atrage milioane de persoane din întreaga regiune şi de peste hotare.

Suprafaţa Iulius Mall Timişoara se va dubla, prin cei 60.000 mp adiţionali care vor fi creaţi, lucrările de extindere fiind programate să înceapă în acest an.

CEA MAI MARE DEZVOLTARE CU DESTINAŢIE MIXTĂ DIN VESTUL ROMÂNIEI

Unul dintre cele mai aşteptate elemente ale proiectului este parcul Openville - peste 55.000 mp de spaţii pentru recreere, chiar în inima ansamblului. Noua zonă verde va fi cel mai mare parc suspendat din ţară, urmând a fi amenajat peste viitoarea parcare subterană a ansamblului.

Timişorenii vor avea la dispoziţie în Openville şi peste 4.050 de locuri de garare. Proiectul include prima parcare supraetajată din Timişoara, care va fi finalizată în toamnă, precum şi o nouă parcare subterană, ce urmează a fi construită.

Openville reprezintă o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafaţă totală de aproximativ 13o.000 mp închiriabili, dezvoltată sub brandul United Business Center (UBC). Din această suprafaţă, 18.000 mp au fost livraţi în luna ianuarie, în clădirea UBC 2, închiriată integral, 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în curând, în UBC 1, iar alţi 18.000 mp au intrat în construcţie, în UBC 3.

În perioada următoare, alte două imobile de birouri clasa A (cu un total de 55.000 mp) vor intra în construcţie în proiectul din proximitatea Iulius Mall Timişoara.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO