Info

(P) Redirecţionează 20% din impozitul pe profit al companiei tale către „Hai la Olimpiadă!”

(P) Redirecţionează 20% din impozitul pe profit al...

Autor: Publicitate

15.12.2016, 11:39 689

Viitorul României este strâns legat de felul în care educăm generaţiile care îl vor clădi! Acesta este motivul pentru care noi, Fundaţia eMAG şi Banca Comercială Română (BCR), am investit într-un parteneriat comun pentru educaţie: „Hai la Olimpiadă!”.

După patru ani de existenţă, „Hai la Olimpiadă!” înseamnă 3.286 de elevi pasionaţi care se pregătesc la Matematică, Informatică şi Fizică, sub îndrumarea a 290 de profesori dedicaţi, în cele 22 de centre pentru performanţă care există, în prezent, în 12 oraşe din toată ţara. Pentru 2017, ne propunem să ne extindem în 20 de oraşe din ţară şi să avem cel puţin 5.000 de elevi în centrele „Hai la Olimpiadă!”!

La sfârşit de an, te invităm să susţii şi tu programul nostru prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit al companiei tale, opţiune care nu presupune costuri, ci doar utilizarea unei facilităţi fiscale.

Tot ce trebuie să faci este să descarci contractul de sponsorizare de pe site-ul www.hailaolimpiada.ro, să-l completezi şi să-l trimiţi la adresa de e-mail hailaolimpiada@gmail.com/adina.calafateanu@fundatiaemag.ro.

Alte opţiuni de sprijin sunt donaţiile financiare, achiziţionarea sau donarea de material didactic şi de echipamente IT&C ori strângerea de fonduri în rândul angajaţilor.

Pentru a stabili condiţiile şi mecanismele concrete pentru redirecţionarea impozitului pe profit sau pentru un altfel de sprijin, ne poţi contacta pe e-mail sau la numărul de telefon 0799.002.374. Îţi stăm la dispoziţie cu toate detaliile necesare.

Fundaţia eMAG şi Banca Comercială Română

*Companiile (contribuabili persoane fizice plătitoare de impozit pe profit) au posibilitatea de a direcţiona, fără costuri suplimentare, fonduri/bunuri/servicii prin acţiuni de sponsorizare, acte de mecenat, precum şi pentru burse private. Apelând la o facilitate fiscală prevăzută la art. 21 (4) lit. p) din Codul Fiscal, fondurile/bunurile direcţionate nu reprezintă un cost suplimentar pentru companie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO